Yogamat /
Boken innehåller recept på mat tänkt att ätas efter ett yogapass. Maten innehåller mycket grönsaker och rätterna kan bl.a. tillagas genom ångkokning, rostning eller ätas som raw food. Den är lättsmält, rik på enzymer, antioxidanter, fibrer och mjölksyrebakterier.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Västerås :
ICA,
2012
|
Sammanfattning: | Boken innehåller recept på mat tänkt att ätas efter ett yogapass. Maten innehåller mycket grönsaker och rätterna kan bl.a. tillagas genom ångkokning, rostning eller ätas som raw food. Den är lättsmält, rik på enzymer, antioxidanter, fibrer och mjölksyrebakterier. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 96 s. : ill. ; 23 cm |
ISBN: | 9789153437017 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5636 | Älvsbyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.563 |