Yogamat /

Boken innehåller recept på mat tänkt att ätas efter ett yogapass. Maten innehåller mycket grönsaker och rätterna kan bl.a. tillagas genom ångkokning, rostning eller ätas som raw food. Den är lättsmält, rik på enzymer, antioxidanter, fibrer och mjölksyrebakterier.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Gidgård, Anna, 1968-
Bok
Swedish
Västerås : ICA, 2012
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller recept på mat tänkt att ätas efter ett yogapass. Maten innehåller mycket grönsaker och rätterna kan bl.a. tillagas genom ångkokning, rostning eller ätas som raw food. Den är lättsmält, rik på enzymer, antioxidanter, fibrer och mjölksyrebakterier.
Fysisk beskrivning:96 s. : ill. ; 23 cm
ISBN:9789153437017 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Råneå bibliotek Inte tillgänglig Biblioteket , 641.5636
Älvsbyns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.563