En till kokbok för stekhäll /

Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns. Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäl...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Ekman, Oskar, 1975-, Hallonsten, Sara, 1988-
Bok
Swedish
[Bandhagen] : Stekman förlag, [2022]
Första upplagan
Mat
Beskrivning
Sammanfattning:Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns. Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäll. Här ligger fokus på festliga tilltugg och snabbare vardagsrätter – recept skapade för att utnyttja stekhällens fördelar till fullo. Oskar Ekman är matskribent och har Sveriges största sajt om matlagning på stekhäll. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock.
Fysisk beskrivning:145 sidor illustrationer 23 cm
ISBN:9789198690514
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5