En till kokbok för stekhäll /
Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns. Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäl...
Sparad:
, |
Bok |
Swedish |
[Bandhagen] :
Stekman förlag,
[2022]
|
Första upplagan |
Sammanfattning: | Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns. Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäll. Här ligger fokus på festliga tilltugg och snabbare vardagsrätter – recept skapade för att utnyttja stekhällens fördelar till fullo. Oskar Ekman är matskribent och har Sveriges största sajt om matlagning på stekhäll. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 145 sidor illustrationer 23 cm |
ISBN: | 9789198690514 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 |