Baka glutenfritt med Ulrika /
Boken innehåller femtio recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd och pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kla...
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Bonnier Fakta,
2015
|
Sammanfattning: | Boken innehåller femtio recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd och pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 125, [3] s. : ill. ; 25 cm |
ISBN: | 9789174245240 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bokbuss | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & Dryck | Haparanda stadsbibliotek | Tillgänglig | Vuxen Fakta , 641.815 | Rosviks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.815 | Öjebyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Diet |