Baka glutenfritt med Ulrika /

Boken innehåller femtio recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd och pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kla...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Davidsson, Ulrika, 1971-
Bok
Swedish
Stockholm : Bonnier Fakta, 2015
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller femtio recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd och pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor.
Fysisk beskrivning:125, [3] s. : ill. ; 25 cm
ISBN:9789174245240
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bokbuss Tillgänglig Biblioteket , Mat & Dryck
Haparanda stadsbibliotek Tillgänglig Vuxen Fakta , 641.815
Rosviks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.815
Öjebyns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Diet