Nya första kokboken /
Ny, reviderad utgåva av Första kokboken. Här finns fler fisk-, grönsaks- och mellanmålsrecept, register för laktosintoleranta, glutenallergiker och vegetarianer. Även fler "matskolor" om t.ex. potatis, pasta, bröd, varför det är bra att gilla bönor och vad man gör när man bränt sig....
Sparad:
Swedish |
Stockholm
Tiden
2009
|
Sammanfattning: | Ny, reviderad utgåva av Första kokboken. Här finns fler fisk-, grönsaks- och mellanmålsrecept, register för laktosintoleranta, glutenallergiker och vegetarianer. Även fler "matskolor" om t.ex. potatis, pasta, bröd, varför det är bra att gilla bönor och vad man gör när man bränt sig. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 215 s. ill. |
ISBN: | 9173710938 978-91-7371-093-0 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Vuollerims bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & Bak Ung |