Nya första kokboken /

Ny, reviderad utgåva av Första kokboken. Här finns fler fisk-, grönsaks- och mellanmålsrecept, register för laktosintoleranta, glutenallergiker och vegetarianer. Även fler "matskolor" om t.ex. potatis, pasta, bröd, varför det är bra att gilla bönor och vad man gör när man bränt sig....

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Westman, Johanna
Barnmedia
Swedish
Stockholm Tiden 2009
Beskrivning
Sammanfattning:Ny, reviderad utgåva av Första kokboken. Här finns fler fisk-, grönsaks- och mellanmålsrecept, register för laktosintoleranta, glutenallergiker och vegetarianer. Även fler "matskolor" om t.ex. potatis, pasta, bröd, varför det är bra att gilla bönor och vad man gör när man bränt sig.
Fysisk beskrivning:215 s. ill.
ISBN:9173710938
978-91-7371-093-0
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Vuollerims bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Mat & Bak Ung