Nordafrikansk mat : från Kairo till Casablanca /
85 recept på mat från Nordafrika - Marocko, Algeriet, Libyen, Tunisien och Egypten. Förrätter, smårätter, soppor, sallader, kött och kyckling, fisk, vegetariska rätter, kryddor och tillbehör, matbröd, bakverk och desserter.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm
Forum
2002
|
Sammanfattning: | 85 recept på mat från Nordafrika - Marocko, Algeriet, Libyen, Tunisien och Egypten. Förrätter, smårätter, soppor, sallader, kött och kyckling, fisk, vegetariska rätter, kryddor och tillbehör, matbröd, bakverk och desserter. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 128 s. ill. |
ISBN: | 9137120379 978-91-37-12037-9 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arjeplogs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 | Pajala bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Källarbiblioteket , Qcab | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 | Vittangi bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 |