Nordafrikansk mat : från Kairo till Casablanca /

85 recept på mat från Nordafrika - Marocko, Algeriet, Libyen, Tunisien och Egypten. Förrätter, smårätter, soppor, sallader, kött och kyckling, fisk, vegetariska rätter, kryddor och tillbehör, matbröd, bakverk och desserter.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Nilsson, Eja
Bok
Swedish
Stockholm Forum 2002
Beskrivning
Sammanfattning:85 recept på mat från Nordafrika - Marocko, Algeriet, Libyen, Tunisien och Egypten. Förrätter, smårätter, soppor, sallader, kött och kyckling, fisk, vegetariska rätter, kryddor och tillbehör, matbröd, bakverk och desserter.
Fysisk beskrivning:128 s. ill.
ISBN:9137120379
978-91-37-12037-9
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Arjeplogs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59
Pajala bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Källarbiblioteket , Qcab
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59
Vittangi bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59