Rött, vitt, rosé : Håkan Larssons guide till vinets värld /

Författaren, som är chefredaktör på Allt om Mat, ger här sin personliga introduktion till vinets värld. Syftet är att skapa en lättillgänglig och underhållande bok om vin och stort utrymme ges åt sambandet mellan mat och vin.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Larsson, Håkan 1953-
Bok
Swedish
Stockholm Bonnier 2002
Beskrivning
Sammanfattning:Författaren, som är chefredaktör på Allt om Mat, ger här sin personliga introduktion till vinets värld. Syftet är att skapa en lättillgänglig och underhållande bok om vin och stort utrymme ges åt sambandet mellan mat och vin.
Fysisk beskrivning:238 s. ill.
ISBN:9100575119
91-0-010124-9
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.2
Pajala bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.2
Älvsbyns gymnasiebibliotek Tillgänglig Biblioteket , Fakta