Rött, vitt, rosé : Håkan Larssons guide till vinets värld /
Författaren, som är chefredaktör på Allt om Mat, ger här sin personliga introduktion till vinets värld. Syftet är att skapa en lättillgänglig och underhållande bok om vin och stort utrymme ges åt sambandet mellan mat och vin.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm
Bonnier
2002
|
Sammanfattning: | Författaren, som är chefredaktör på Allt om Mat, ger här sin personliga introduktion till vinets värld. Syftet är att skapa en lättillgänglig och underhållande bok om vin och stort utrymme ges åt sambandet mellan mat och vin. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 238 s. ill. |
ISBN: | 9100575119 91-0-010124-9 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.2 | Pajala bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.2 | Älvsbyns gymnasiebibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Fakta |