Bulle, burgare, biff : en kokbok om färs /
En samling recept med färs av nöt, gris, lamm, kalv, kyckling, vilt och fisk samt quornfärs, såväl klassiska svenska rätter som rätter med inspiration från olika kök i världen. Även om att mala sin egen färs.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Västerås
ICA
2010
|
Sammanfattning: | En samling recept med färs av nöt, gris, lamm, kalv, kyckling, vilt och fisk samt quornfärs, såväl klassiska svenska rätter som rätter med inspiration från olika kök i världen. Även om att mala sin egen färs. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 127 s. ill. |
ISBN: | 9789153433378 91-534-3337-8 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arvidsjaurs kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Hem & hushåll - Matlagning | Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.6 |