Bulle, burgare, biff : en kokbok om färs /

En samling recept med färs av nöt, gris, lamm, kalv, kyckling, vilt och fisk samt quornfärs, såväl klassiska svenska rätter som rätter med inspiration från olika kök i världen. Även om att mala sin egen färs.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Holmberg, Tobias
Bok
Swedish
Västerås ICA 2010
Beskrivning
Sammanfattning:En samling recept med färs av nöt, gris, lamm, kalv, kyckling, vilt och fisk samt quornfärs, såväl klassiska svenska rätter som rätter med inspiration från olika kök i världen. Även om att mala sin egen färs.
Fysisk beskrivning:127 s. ill.
ISBN:9789153433378
91-534-3337-8
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Arvidsjaurs kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Hem & hushåll - Matlagning
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.6
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6