Nordens bästa mat : det nyttiga nordiska skafferiet /

Här presenteras en kost sammansatt av traditionella nordiska livsmedel. Enligt ny forskning kan den ge samma hälsovinster som medelhavskosten. Det är t.ex. frukter och bär som äpplen och blåbär, grönsaker som vitkål och spenat, rotfrukter som morot och rödbeta, baljväxter som bruna bönor och gröna ä...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Adamsson, Viola, 1957-
Bok
Swedish
Västerås : ICA, 2012
Beskrivning
Sammanfattning:Här presenteras en kost sammansatt av traditionella nordiska livsmedel. Enligt ny forskning kan den ge samma hälsovinster som medelhavskosten. Det är t.ex. frukter och bär som äpplen och blåbär, grönsaker som vitkål och spenat, rotfrukter som morot och rödbeta, baljväxter som bruna bönor och gröna ärter och fisk som sill.
91-534-3780-2
Fysisk beskrivning:141 s. : ill. ; 28 cm
ISBN:9789153437802 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Luleå stadsbibliotek Försenad Biblioteket , Plan 4 , 641.59
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59