Hjärnkoll på maten : inspiration, strategier och råvaror /
Här beskrivs olika strategier för att undvika skräpmat i form av snabba kolhydrater. T.ex. rensa i kyl och frys, lägga om rutten i matbutiken och fokusera på råvaror som ger långvarig mättnad. Recept och idéer till smartare vardagsmat.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Natur & kultur,
2011
|
1. utg. |
Sammanfattning: | Här beskrivs olika strategier för att undvika skräpmat i form av snabba kolhydrater. T.ex. rensa i kyl och frys, lägga om rutten i matbutiken och fokusera på råvaror som ger långvarig mättnad. Recept och idéer till smartare vardagsmat. 91-27-13001-0 |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 156 s. : ill. ; 21 cm |
ISBN: | 9789127130012 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arjeplogs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 613.2 | Bodens stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kropp och själ , 613.2 | Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Övre magasin , 613.2 | Hortlax bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Hälsosamt | Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 613.2 | Kalix kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kropp&Själ , Viktkoll | Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 613.2 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 613.2 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 613.2 | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 613.2 | Strömbackaskolans bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 613.2 | Öjebyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Friskvård |