Frukt och bär : saftning, syltning, bakning /

91-27-02655-8

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Persson, Ingela, 1973-
Bok
Swedish
Stockholm : Natur & kultur, 2008
Beskrivning
Sammanfattning:91-27-02655-8
Bok med drygt tvåhundra recept med olika bär och frukter - citrus, rabarber och fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen och päron, vilda bär, fikon och torkad frukt. Syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer. Såväl klassiska recept som moderna varianter med kryddning av t.ex. saffran, vanilj och lakrits.
Fysisk beskrivning:222, [2] s. : färgill. ; 24 cm
ISBN:9789127026551 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Björkskatans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.4
Rosviks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.4
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.4
Öjebyns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.4