Kyckling från vardag till lyx / Paula Ahlsén Söder ; foto: Susanne Hallmann

Boken innehåller sextio recept med kyckling som huvudråvara. Det är plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt, såväl vardagsmat som festligare anrättningar. Smaksättningarna är hämtade från olika geografiska områden.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Ahlsén Söder, Paula, 1947-
Bok
Swedish
Stockholm : Norstedt, 2012
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller sextio recept med kyckling som huvudråvara. Det är plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt, såväl vardagsmat som festligare anrättningar. Smaksättningarna är hämtade från olika geografiska områden.
Fysisk beskrivning:152 s. : ill. ; 28 cm
ISBN:9789113041018 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.6
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6