Kyckling från vardag till lyx / Paula Ahlsén Söder ; foto: Susanne Hallmann
Boken innehåller sextio recept med kyckling som huvudråvara. Det är plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt, såväl vardagsmat som festligare anrättningar. Smaksättningarna är hämtade från olika geografiska områden.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Norstedt,
2012
|
Sammanfattning: | Boken innehåller sextio recept med kyckling som huvudråvara. Det är plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt, såväl vardagsmat som festligare anrättningar. Smaksättningarna är hämtade från olika geografiska områden. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 152 s. : ill. ; 28 cm |
ISBN: | 9789113041018 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.6 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 |