Vin av frukt och bär /

Boken innehåller ett antal recept på beredning av vin av frukt och bär. Den är tänkt för nybörjaren och tar upp alla moment i tillverkningen, t.ex. redskap, hur sockerlagen kokas och vätskemängden justeras, omtappning, klarning, buteljering och lagring.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Danielson, Anita
Bok
Swedish
Västerås ICA 2007
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller ett antal recept på beredning av vin av frukt och bär. Den är tänkt för nybörjaren och tar upp alla moment i tillverkningen, t.ex. redskap, hur sockerlagen kokas och vätskemängden justeras, omtappning, klarning, buteljering och lagring.
Fysisk beskrivning:85 s. ill.
ISBN:9789153427117
91-534-2711-4
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bokbuss Tillgänglig Biblioteket , Mat & Dryck
Jokkmokks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.2
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.2