Vin av frukt och bär /
Boken innehåller ett antal recept på beredning av vin av frukt och bär. Den är tänkt för nybörjaren och tar upp alla moment i tillverkningen, t.ex. redskap, hur sockerlagen kokas och vätskemängden justeras, omtappning, klarning, buteljering och lagring.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Västerås
ICA
2007
|
Sammanfattning: | Boken innehåller ett antal recept på beredning av vin av frukt och bär. Den är tänkt för nybörjaren och tar upp alla moment i tillverkningen, t.ex. redskap, hur sockerlagen kokas och vätskemängden justeras, omtappning, klarning, buteljering och lagring. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 85 s. ill. |
ISBN: | 9789153427117 91-534-2711-4 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bokbuss | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & Dryck | Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.2 | Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.2 |