Tokyo food /

Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket. Tokyo är den stad som har flest stjärnor i guide Michelin. Författaren besöker olika restauranger, lär ut grunderna i bl.a. sushitillverkning, tempurafritering och yakinikugrillning. Cirka fyrtio grundläggande recept.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Bjerke, Petter, 1973-
Bok
Swedish
Stockholm : Natur & kultur, 2014
[Ny utg.]
Beskrivning
Sammanfattning:Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket. Tokyo är den stad som har flest stjärnor i guide Michelin. Författaren besöker olika restauranger, lär ut grunderna i bl.a. sushitillverkning, tempurafritering och yakinikugrillning. Cirka fyrtio grundläggande recept.
Även ISBN 9789127118423
Fysisk beskrivning:136 s. : ill. ; 23 cm
ISBN:9789127140264
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.59
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59