Tokyo food /
Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket. Tokyo är den stad som har flest stjärnor i guide Michelin. Författaren besöker olika restauranger, lär ut grunderna i bl.a. sushitillverkning, tempurafritering och yakinikugrillning. Cirka fyrtio grundläggande recept.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Natur & kultur,
2014
|
[Ny utg.] |
Sammanfattning: | Boken är en introduktion till Tokyo och det japanska köket. Tokyo är den stad som har flest stjärnor i guide Michelin. Författaren besöker olika restauranger, lär ut grunderna i bl.a. sushitillverkning, tempurafritering och yakinikugrillning. Cirka fyrtio grundläggande recept. Även ISBN 9789127118423 |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 136 s. : ill. ; 23 cm |
ISBN: | 9789127140264 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.59 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 |