Önskedottern /

Del 2 i serien som börjar med Sommargästen. För arbetarsonen Gunnar är Ingrid mer än vad han någonsin hade kunnat drömma om. En vacker, driftig och förmögen ung kvinna. De gifter sig 1951 och i bröllopspresent får de Villa Tennsoldat, en sekelskiftesdröm i skånska Mölle. När den efterlängtade dotter...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Sundbeck Klav, Anna, 1975-
Talbok
Swedish
[Malmö] : Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2023
Huset i Mölle
Beskrivning
Sammanfattning:Del 2 i serien som börjar med Sommargästen. För arbetarsonen Gunnar är Ingrid mer än vad han någonsin hade kunnat drömma om. En vacker, driftig och förmögen ung kvinna. De gifter sig 1951 och i bröllopspresent får de Villa Tennsoldat, en sekelskiftesdröm i skånska Mölle. När den efterlängtade dottern Agneta kommer till världen borde deras äktenskap bara bli starkare, men dotterns ankomst väcker i stället nya sidor hos Ingrid.
Tredje fristående delen som inleds med Underdog. Johan Kraft är nu en etablerad familjerättsjurist med egen byrå som närmar sig 60 och ser tillbaka på det liv som blev och kunde ha blivit. Romanen utspelar sig under tre dagar kring midsommar men berättas i återblickar och funderingar kring systerns sjukdom och död, den trassliga relationen till sonen och om samhället och samtiden i stort.
Beskrivning:Anpassad från: HarperCollins Nordic, 2023. ISBN 9789150975512
Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud
Fysisk beskrivning:1 CD-R (9 tim., 40 min. ; cirka 269 sidor)
Tillgång:Tillgänglig för personer med läsnedsättning enligt § 17 Upphovsrättslagen
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Bodens stadsbibliotek Tillgänglig Talböcker , Talbok Roman