Den nordiska dieten : [smal och frisk med svensk husmanskost] /

En guide till den nordiska dieten, dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi samt 75 recept på luncher, middagar, desserter och matbröd. Betoningen ligger på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Hahnemann, Trina
Bok
Swedish
English
Stockholm : Bonnier Fakta, 2011
Beskrivning
Sammanfattning:En guide till den nordiska dieten, dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi samt 75 recept på luncher, middagar, desserter och matbröd. Betoningen ligger på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt.
Fysisk beskrivning:143 s. : ill. ; 26 cm
ISBN:9789174241815 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Jokkmokks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.563
Kalix kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Kropp&Själ , Viktkoll
Pajala bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59
Strömbackaskolans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qcab
Öjebyns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Diet