Den nordiska dieten : [smal och frisk med svensk husmanskost] /
En guide till den nordiska dieten, dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi samt 75 recept på luncher, middagar, desserter och matbröd. Betoningen ligger på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt.
Sparad:
Bok |
Swedish English |
Stockholm :
Bonnier Fakta,
2011
|
Sammanfattning: | En guide till den nordiska dieten, dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi samt 75 recept på luncher, middagar, desserter och matbröd. Betoningen ligger på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 143 s. : ill. ; 26 cm |
ISBN: | 9789174241815 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.563 | Kalix kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kropp&Själ , Viktkoll | Pajala bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 | Strömbackaskolans bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Qcab | Öjebyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Diet |