Berättelser och recept /

I den här boken delar Erik Videgård med sig av sina egna favoriter från världens alla hörn och bjuder även på berättelser från sin långa tid i gastronomins tjänst. Med start i Venedig får vi följa med på en kulinarisk resa genom Sydeuropa och Asien med avstickare till Hollywood och Sankt Petersburg....

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Videgård, Erik, 1960-
Bok
Swedish
Stockholm : Mondial, [2021]
Beskrivning
Sammanfattning:I den här boken delar Erik Videgård med sig av sina egna favoriter från världens alla hörn och bjuder även på berättelser från sin långa tid i gastronomins tjänst. Med start i Venedig får vi följa med på en kulinarisk resa genom Sydeuropa och Asien med avstickare till Hollywood och Sankt Petersburg.
Fysisk beskrivning:351 sidor illustrationer 25 cm
ISBN:9789180020886
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Porsöns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59
Öjebyns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641