Berättelser och recept /
I den här boken delar Erik Videgård med sig av sina egna favoriter från världens alla hörn och bjuder även på berättelser från sin långa tid i gastronomins tjänst. Med start i Venedig får vi följa med på en kulinarisk resa genom Sydeuropa och Asien med avstickare till Hollywood och Sankt Petersburg....
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Mondial,
[2021]
|
Sammanfattning: | I den här boken delar Erik Videgård med sig av sina egna favoriter från världens alla hörn och bjuder även på berättelser från sin långa tid i gastronomins tjänst. Med start i Venedig får vi följa med på en kulinarisk resa genom Sydeuropa och Asien med avstickare till Hollywood och Sankt Petersburg. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 351 sidor illustrationer 25 cm |
ISBN: | 9789180020886 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Porsöns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 | Öjebyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641 |