Laga mera vilt : långkok, vardagsmiddagar och läckra smårätter /

Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vil...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Levén, Anders, 1959-
Bok
Swedish
[Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, 2021
Beskrivning
Sammanfattning:Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Fysisk beskrivning:109 sidor illustrationer 27 cm
ISBN:9789155269418
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Jokkmokks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6