Laga svamp /

Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur. Tillagningen kan varieras i det oändliga: Den kan kokas, stekas, ugnrostas, grillas, friteras eller torkas.Det här är kokboken både för dig som...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Nordin, Martin, 1977-
Bok
Swedish
Stockholm : Bonnier fakta, [2021]
Beskrivning
Sammanfattning:Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur. Tillagningen kan varieras i det oändliga: Den kan kokas, stekas, ugnrostas, grillas, friteras eller torkas.Det här är kokboken både för dig som älskar att gå ut i skogen och plocka svamp och för dig som undviker det av rädsla för att snubbla över något oätligt. Utöver rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan guidar Martin Nordin dig till det stora utbudet av olika svampar som finns i butikerna idag, som champinjoner, ostronskivling, shiitake, enoki och portabello.Här finns recept på allt från soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.
Fysisk beskrivning:179 sidor illustrationer 25 cm
ISBN:9789178872169
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Björkskatans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Hortlax bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641
Luleå bokbussar Inte tillgänglig Biblioteket , 641.6
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6