Kål /

Kålen upplever en renässans. Från att ha varit förpassad till pizzasallad och råkost har den blivit högsta mode bland både restaurangkockar och hemmamatlagare. Boken Kål berättar den fascinerande historien om kålen som växt och människoföda men också hur den odlas och inte minst tillagas. Receptdele...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Nilsson, Ingar, 1961-
Bok
Swedish
Malmö : Bokförlaget Arena, [2021]
Andra utgåvan
Beskrivning
Sammanfattning:Kålen upplever en renässans. Från att ha varit förpassad till pizzasallad och råkost har den blivit högsta mode bland både restaurangkockar och hemmamatlagare. Boken Kål berättar den fascinerande historien om kålen som växt och människoföda men också hur den odlas och inte minst tillagas. Receptdelen innehåller allt från hälsosamma smoothies till kåldolmar.
Fysisk beskrivning:118 sidor illustrationer 24 cm
ISBN:9789178435401
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Björkskatans bibliotek Inte tillgänglig Biblioteket , 641
Luleå bokbussar Tillgänglig Biblioteket , 641.6
Överkalix bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 635