Wok, ris, nudlar /
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt. Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlaga...
Sparad:
Bok |
Swedish |
[Stockholm] :
Bonnier fakta,
[2020]
|
Sammanfattning: | I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt. Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame? |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 164 sidor illustrationer 27 cm |
ISBN: | 9789178870417 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Bodens stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Hus, hem och hantverk , 641.59 | Gammelstads bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Kalix kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kropp&Själ , Mat från andra länder | Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.59 | Övertorneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 |