Wok, ris, nudlar /

I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt. Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlaga...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Walldén, Jennie, 1976-
Bok
Swedish
[Stockholm] : Bonnier fakta, [2020]
Beskrivning
Sammanfattning:I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt. Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Fysisk beskrivning:164 sidor illustrationer 27 cm
ISBN:9789178870417
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Bodens stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Hus, hem och hantverk , 641.59
Gammelstads bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Kalix kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Kropp&Själ , Mat från andra länder
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.59
Övertorneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59