Gelato /
Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet.
Sparad:
, |
Bok |
Swedish |
[Stockholm] :
Natur & Kultur,
[2020]
|
Sammanfattning: | Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 126 sidor illustrationer 23 cm |
ISBN: | 9789127166967 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arjeplogs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.862 | Luleå stadsbibliotek | Inte tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.86 |