Uteköket : tekniker, recept, odlingstips /

Begränsningarna i ett utekök utgör grunden för nya smakupplevelser. Eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika smaker och egenskaper hos råvarorna.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Larsson Stormgaard, Mauritz, 1982-
Bok
Swedish
[Stockholm] : Natur & Kultur, [2020]
Beskrivning
Sammanfattning:Begränsningarna i ett utekök utgör grunden för nya smakupplevelser. Eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika smaker och egenskaper hos råvarorna.
Fysisk beskrivning:203 sidor illustrationer 26 cm
ISBN:9789127166257
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Björkskatans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Bodens stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Hus, hem och hantverk , 641.5
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Kalix kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Kropp&Själ , Mat
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Rosviks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Svappavaara bibliotek Inte tillgänglig Biblioteket , 641.5
Vittangi bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Vuollerims bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Älvsbyns bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5