Uteköket : tekniker, recept, odlingstips /
Begränsningarna i ett utekök utgör grunden för nya smakupplevelser. Eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika smaker och egenskaper hos råvarorna.
Sparad:
Bok |
Swedish |
[Stockholm] :
Natur & Kultur,
[2020]
|
Sammanfattning: | Begränsningarna i ett utekök utgör grunden för nya smakupplevelser. Eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika smaker och egenskaper hos råvarorna. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 203 sidor illustrationer 26 cm |
ISBN: | 9789127166257 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Björkskatans bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Bodens stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Hus, hem och hantverk , 641.5 | Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Kalix kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kropp&Själ , Mat | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Rosviks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Svappavaara bibliotek | Inte tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Vittangi bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Vuollerims bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Älvsbyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 |