Baka med bönor /

Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Wallentinson, Lina, 1971-
Bok
Swedish
[Stockholm] : Bonnier fakta, [2020]
Beskrivning
Sammanfattning:Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.Lina Wallentinson har skrivit en härlig bok om hur du bakar alltifrån knapriga knäckebröd och matbröd till paj, pizza, salta kex, söta mjuka kakor och småkakor. Hon berättar vad du ska tänka på och ger recept på godsaker som du aldrig skulle gissa att det var bönor i.
Fysisk beskrivning:123 sidor illustrationer 24 cm
ISBN:9789178871056
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering