Al dente - italiensk matlagning från grunden /

Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både tradit...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Santambrogio-Öberg, Samantha, 1972-
Bok
Swedish
[Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, 2020
Beskrivning
Sammanfattning:Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
Fysisk beskrivning:125 sidor illustrationer 27 cm
ISBN:9789155267933
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Hortlax bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641
Övertorneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.59