Al dente - italiensk matlagning från grunden /
Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både tradit...
Sparad:
Bok |
Swedish |
[Sundbyberg] :
Bokförlaget Semic,
2020
|
Sammanfattning: | Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito! |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 125 sidor illustrationer 27 cm |
ISBN: | 9789155267933 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Hortlax bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641 | Övertorneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.59 |