Pangmat från Silsjönäs /

Här i Silsjönäs finns råvaror i massor, nöt- och fläskkött, viltkött, flodkräftor, ädelfisk, svamp och skogens guld: myrbär (hjortron). Jag vill förmedla min känsla för maten, middagar med släkt och vänner i trädgården och min kärlek för Norrland. Jag vill visa på ett enkelt sätt hur man gör något e...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Nilsson, Emilia
Bok
Swedish
Östersund : Jengel, [2019]
Första upplagan
Beskrivning
Sammanfattning:Här i Silsjönäs finns råvaror i massor, nöt- och fläskkött, viltkött, flodkräftor, ädelfisk, svamp och skogens guld: myrbär (hjortron). Jag vill förmedla min känsla för maten, middagar med släkt och vänner i trädgården och min kärlek för Norrland. Jag vill visa på ett enkelt sätt hur man gör något extra av våra fina norrländska smaker och upplysa om vikten av bra och närproducerade råvaror. Speciellt kött! Att djuret fått ett långt, lugnt liv. Det är viktigt för mig. Välkommen hem till mig! Det säger Emilia Nilsson, grisbonde och ung kock, senast som medverkande i Sveriges Mästerkock där hon hamnade på en ärofylld tredjeplats. Emilia brinner för lokal mat och för en naturlig hantering av djur som blir mat.
Fysisk beskrivning:192 sidor illustrationer 25 cm
ISBN:9789187309984
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Arjeplogs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.69