Monsterbiff till middag? : [fusket och snusket med vårt älskade kött] /
En bok om köttbranschen. Författarna är grävande reportrar som försökt ta reda på hur det ser ut hos uppfödare och slaktare. De ställer också frågor till oss konsumenter: Vad kan vi göra om vi inte kan acceptera dagens djurhållning? Hur kan vi få ett kött som vi kan äta med gott samvete?...
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Wahlström & Widstrand,
2010
|
Sammanfattning: | En bok om köttbranschen. Författarna är grävande reportrar som försökt ta reda på hur det ser ut hos uppfödare och slaktare. De ställer också frågor till oss konsumenter: Vad kan vi göra om vi inte kan acceptera dagens djurhållning? Hur kan vi få ett kött som vi kan äta med gott samvete? |
---|---|
Beskrivning: | Undertitel från skyddsomslag |
Fysisk beskrivning: | 297 s. : ill ; 22 cm |
ISBN: | 9789146220329 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arvidsjaurs kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Odling - Jordbruk | Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Övre magasin , 636 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 338 | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.3 | Strömbackaskolans bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Qd | Älvsbyns gymnasiebibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Fakta |