LCHF 2.0 /
LCHF 2.0 beskriver en ny och omarbetad LCHF-kost, utan mejeri-, gluten- och sojaprodukter och hur kroppen påverkas av dessa. Om hur man minimerar kolhydraterna och om periodisk fasta. De 75 recepten är indelade i olika kategorier: frukostar och mindre måltider, luncher och middagar, tillbehör, efter...
Sparad:
, |
Bok |
Swedish |
Göteborg :
Tukan,
2015
|
1. uppl. |
Sammanfattning: | LCHF 2.0 beskriver en ny och omarbetad LCHF-kost, utan mejeri-, gluten- och sojaprodukter och hur kroppen påverkas av dessa. Om hur man minimerar kolhydraterna och om periodisk fasta. De 75 recepten är indelade i olika kategorier: frukostar och mindre måltider, luncher och middagar, tillbehör, efterrätter och godsaker. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 174 s. : ill. ; 26 cm |
ISBN: | 9789176172735 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Bodens stadsbibliotek | Inte tillgänglig | Biblioteket , Friskvårdshyllan , 641.563 | Glommersträsk bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Qcab | Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.563 | Haparanda bokbuss | Inte tillgänglig | Biblioteket , 641.563 | Kiruna stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Vuxen , Kropp & hälsa: Kost | Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.563 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.563 | Älvsbyns bibliotek | Under transport | Biblioteket , 641.563 |