LCHF 2.0 /

LCHF 2.0 beskriver en ny och omarbetad LCHF-kost, utan mejeri-, gluten- och sojaprodukter och hur kroppen påverkas av dessa. Om hur man minimerar kolhydraterna och om periodisk fasta. De 75 recepten är indelade i olika kategorier: frukostar och mindre måltider, luncher och middagar, tillbehör, efter...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Falkman Fredrikson, Åse, 1973-, Hallén, Anna, 1965-
Bok
Swedish
Göteborg : Tukan, 2015
1. uppl.
Beskrivning
Sammanfattning:LCHF 2.0 beskriver en ny och omarbetad LCHF-kost, utan mejeri-, gluten- och sojaprodukter och hur kroppen påverkas av dessa. Om hur man minimerar kolhydraterna och om periodisk fasta. De 75 recepten är indelade i olika kategorier: frukostar och mindre måltider, luncher och middagar, tillbehör, efterrätter och godsaker.
Fysisk beskrivning:174 s. : ill. ; 26 cm
ISBN:9789176172735
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Bodens stadsbibliotek Inte tillgänglig Biblioteket , Friskvårdshyllan , 641.563
Glommersträsk bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qcab
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.563
Haparanda bokbuss Inte tillgänglig Biblioteket , 641.563
Kiruna stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Vuxen , Kropp & hälsa: Kost
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.563
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.563
Älvsbyns bibliotek Under transport Biblioteket , 641.563