Bjud glutenfritt : förrätter, huvudrätter, desserter och bröd /
Boken innehåller recept på glutenfri mat - förrätter, huvudrätter, tillbehör, desserter, bröd m.m. Ett antal menyförslag presenteras i slutet.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Västerås
ICA
2008
|
Sammanfattning: | Boken innehåller recept på glutenfri mat - förrätter, huvudrätter, tillbehör, desserter, bröd m.m. Ett antal menyförslag presenteras i slutet. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 158 s. ill. |
ISBN: | 915342932X 978-91-534-2932-6 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Haparanda stadsbibliotek | Tillgänglig | Vuxen Fakta , 641.563 | Harads bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.56 | Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.563 | Vuollerims bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & dryck | Övertorneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.563 |