Bjud glutenfritt : förrätter, huvudrätter, desserter och bröd /

Boken innehåller recept på glutenfri mat - förrätter, huvudrätter, tillbehör, desserter, bröd m.m. Ett antal menyförslag presenteras i slutet.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Ekstrand Hemmingsson, Elisabeth
Bok
Swedish
Västerås ICA 2008
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller recept på glutenfri mat - förrätter, huvudrätter, tillbehör, desserter, bröd m.m. Ett antal menyförslag presenteras i slutet.
Fysisk beskrivning:158 s. ill.
ISBN:915342932X
978-91-534-2932-6
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Haparanda stadsbibliotek Tillgänglig Vuxen Fakta , 641.563
Harads bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.56
Jokkmokks bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.563
Vuollerims bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Mat & dryck
Övertorneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.563