Nobels middagar : banketter, festligheter och pristagare under 100 år /
Författaren, mathistoriker och skribent, har studerat vad som serverats på nobelbanketten de senaste hundra åren. Här berättar hon om mat och dryck, tradition och nytänkande, underhållning, närvarande nobelpristagare och om planering, logistik och personalens arbete på plats.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm
Carlsson
2005
|
Sammanfattning: | Författaren, mathistoriker och skribent, har studerat vad som serverats på nobelbanketten de senaste hundra åren. Här berättar hon om mat och dryck, tradition och nytänkande, underhållning, närvarande nobelpristagare och om planering, logistik och personalens arbete på plats. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 397 s. ill. |
ISBN: | 9172036966 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Magasin , Plan 4 , 641 | Strömbackaskolans bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Qca |