Nobels middagar : banketter, festligheter och pristagare under 100 år /

Författaren, mathistoriker och skribent, har studerat vad som serverats på nobelbanketten de senaste hundra åren. Här berättar hon om mat och dryck, tradition och nytänkande, underhållning, närvarande nobelpristagare och om planering, logistik och personalens arbete på plats.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Söderlind, Ulrica
Bok
Swedish
Stockholm Carlsson 2005
Beskrivning
Sammanfattning:Författaren, mathistoriker och skribent, har studerat vad som serverats på nobelbanketten de senaste hundra åren. Här berättar hon om mat och dryck, tradition och nytänkande, underhållning, närvarande nobelpristagare och om planering, logistik och personalens arbete på plats.
Fysisk beskrivning:397 s. ill.
ISBN:9172036966
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Magasin , Plan 4 , 641
Strömbackaskolans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qca