Facing heaven : välkommen till Sichuanköket /
Den svenske krögaren Erik Videgård är en av dem som introducerade de asiatiska köken i Sverige. Efter att ha smakat maten från Sichuan öppnade han en egen restaurang. Boken vänder sig till den som inte lagat sichuanesisk mat tidigare.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Natur & kultur,
2015
|
Sammanfattning: | Den svenske krögaren Erik Videgård är en av dem som introducerade de asiatiska köken i Sverige. Efter att ha smakat maten från Sichuan öppnade han en egen restaurang. Boken vänder sig till den som inte lagat sichuanesisk mat tidigare. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 159 s. : ill. ; 25 cm |
ISBN: | 9789127140257 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Luleå stadsbibliotek | Inte tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.59 |