Bra kött från nos till svans /

Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet....

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Klötzke, Gert, 1944-
Bok
Swedish
Stockholm : Bonnier Fakta, 2014
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet.
Fysisk beskrivning:431, [1] s. : ill. ; 28 cm
ISBN:9789174242935 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6