Bra kött från nos till svans /
Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet....
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Bonnier Fakta,
2014
|
Sammanfattning: | Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 431, [1] s. : ill. ; 28 cm |
ISBN: | 9789174242935 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 |