Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog /

En granskning av restaurangbranschen. I en vanlig butik kan konsumenten läsa innehållsförteckningen, men i restaurangen har man ingen aning om vad som ligger på tallriken. Om matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger. Även historiska tillbakablickar. Med extra...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Nilsson, Mats-Eric, 1955-
Bok
Swedish
Stockholm : Ordfront, 2014
[Ny utg.] /
Beskrivning
Sammanfattning:En granskning av restaurangbranschen. I en vanlig butik kan konsumenten läsa innehållsförteckningen, men i restaurangen har man ingen aning om vad som ligger på tallriken. Om matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger. Även historiska tillbakablickar. Med extramaterial.
Fysisk beskrivning:308 s. ; 18 cm
ISBN:9789170377969
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Arvidsjaurs kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Hem & hushåll - Matlagning