Det gröna skafferiet /
Karoline Jönsson har en liten gård i Skåne. Här är hon självförsörjande på det hon skördar i odlingarna, i trädgården och i naturen. I boken delar hon med sig av erfarenheter och recept på vegetarisk mat med råvaror som kronärtskockor, rödbetor, vinbär, kryddörter, lingon, svamp, fläderbär, krikon o...
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Bonnier Fakta,
2014
|
Sammanfattning: | Karoline Jönsson har en liten gård i Skåne. Här är hon självförsörjande på det hon skördar i odlingarna, i trädgården och i naturen. I boken delar hon med sig av erfarenheter och recept på vegetarisk mat med råvaror som kronärtskockor, rödbetor, vinbär, kryddörter, lingon, svamp, fläderbär, krikon och björksav. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 156 s. : ill. ; 27 cm |
ISBN: | 9789174243840 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Hertsöns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5636 | Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5636 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Stort format |