Smör : kärna, bryna, baka /
I boken får man lära sig göra sitt eget smör, hur man bäst äter ett gott smör och allt man kan göra med det. Ett sjuttiotal recept, smörfakta och möten med några av Sveriges bästa smörtillverkare.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Natur & kultur,
2014
|
Sammanfattning: | I boken får man lära sig göra sitt eget smör, hur man bäst äter ett gott smör och allt man kan göra med det. Ett sjuttiotal recept, smörfakta och möten med några av Sveriges bästa smörtillverkare. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 160 s. : ill. ; 25 cm |
ISBN: | 9789127137288 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arvidsjaurs kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Hem & hushåll - Matlagning | Pajala bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 |