Smör : kärna, bryna, baka /

I boken får man lära sig göra sitt eget smör, hur man bäst äter ett gott smör och allt man kan göra med det. Ett sjuttiotal recept, smörfakta och möten med några av Sveriges bästa smörtillverkare.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Hedberg, Johan, 1976-
Bok
Swedish
Stockholm : Natur & kultur, 2014
Beskrivning
Sammanfattning:I boken får man lära sig göra sitt eget smör, hur man bäst äter ett gott smör och allt man kan göra med det. Ett sjuttiotal recept, smörfakta och möten med några av Sveriges bästa smörtillverkare.
Fysisk beskrivning:160 s. : ill. ; 25 cm
ISBN:9789127137288
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Arvidsjaurs kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Hem & hushåll - Matlagning
Pajala bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6