Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker /

En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Sjögren, Anna
Bok
Swedish
Stockholm : Norstedt : Allt om mat, 2014
Beskrivning
Sammanfattning:En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
91-1-305694-8
Fysisk beskrivning:231 s. : ill. ; 24 cm
ISBN:9789113056944
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.3
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.3
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.3
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.3