Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker /
En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Norstedt : Allt om mat,
2014
|
Sammanfattning: | En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd. 91-1-305694-8 |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 231 s. : ill. ; 24 cm |
ISBN: | 9789113056944 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Luleå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Plan 4 , 641.3 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.3 | Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.3 | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.3 |