Allt i en gryta /

Recept där alla ingredienser tillagas i en gryta eller form och får koka ihop på spisen eller i ugnen. Det är nöt, vegetariskt, vilt, fläsk, fisk, kyckling, korv. Ett kapitel med söta avslutningar. Traditionella svenska smaker blandas med mat från andra hörn av världen.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Lemke, Lisa, 1981-
Bok
Swedish
Stockholm : Bonnier Fakta, 2015
[Ny utg.]
Beskrivning
Sammanfattning:Recept där alla ingredienser tillagas i en gryta eller form och får koka ihop på spisen eller i ugnen. Det är nöt, vegetariskt, vilt, fläsk, fisk, kyckling, korv. Ett kapitel med söta avslutningar. Traditionella svenska smaker blandas med mat från andra hörn av världen.
91-7424-306-3
978-91-7424-306-2
91-7424-510-4
Fysisk beskrivning:160 s. : ill. ; 23 cm
ISBN:9789174245103
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Bodens stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Hus, hem och hantverk , 641.5
Kiruna bokbuss Tillgänglig Biblioteket , Mat & bak
Norrfjärdens bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Strömbackaskolans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qcaa