Allt om mat och vin /

Boken innehåller festrecept från Allt om mat. Ett kapitel om vin inleder, bl.a. om bästa serveringstemperatur för olika viner, druvsorter, vad som passar till vad, vin i matlagning, hållbarhet m.m. Ett fyrtiotal kompletta trerättersmenyer med vintips till samtliga rätter.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Hultgren Karell, Gunilla, 1960-
Bok
Swedish
Stockholm : Norstedt, 2013
Vin
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller festrecept från Allt om mat. Ett kapitel om vin inleder, bl.a. om bästa serveringstemperatur för olika viner, druvsorter, vad som passar till vad, vin i matlagning, hållbarhet m.m. Ett fyrtiotal kompletta trerättersmenyer med vintips till samtliga rätter.
Fysisk beskrivning:311, [1] s. : ill. ; 29 cm
ISBN:9789113054599 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5