Allt om mat och vin /
Boken innehåller festrecept från Allt om mat. Ett kapitel om vin inleder, bl.a. om bästa serveringstemperatur för olika viner, druvsorter, vad som passar till vad, vin i matlagning, hållbarhet m.m. Ett fyrtiotal kompletta trerättersmenyer med vintips till samtliga rätter.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Norstedt,
2013
|
Sammanfattning: | Boken innehåller festrecept från Allt om mat. Ett kapitel om vin inleder, bl.a. om bästa serveringstemperatur för olika viner, druvsorter, vad som passar till vad, vin i matlagning, hållbarhet m.m. Ett fyrtiotal kompletta trerättersmenyer med vintips till samtliga rätter. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 311, [1] s. : ill. ; 29 cm |
ISBN: | 9789113054599 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 |