Bröd /

Bagarmästaren och konditormästaren Jan Hedh har här samlat några av sina favoritrecept, främst på matbröd men även på muffins och kakor. Författaren går igenom grunderna i bakning samt hur man gör en surdeg. Råd och tips om val av mjölsorter, jäsning och gräddning m.m.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Hedh, Jan, Andersson, Klas
Bok
Swedish
Stockholm Prisma 2005
2. uppl.
Beskrivning
Sammanfattning:Bagarmästaren och konditormästaren Jan Hedh har här samlat några av sina favoritrecept, främst på matbröd men även på muffins och kakor. Författaren går igenom grunderna i bakning samt hur man gör en surdeg. Råd och tips om val av mjölsorter, jäsning och gräddning m.m.
Fysisk beskrivning:239 s. ill.
ISBN:9151844966
978-91-518-4496-1
978-91-1-302547-6
91-1-302547-3
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bokbuss Tillgänglig Biblioteket , Mat & Dryck