Bröd /
Bagarmästaren och konditormästaren Jan Hedh har här samlat några av sina favoritrecept, främst på matbröd men även på muffins och kakor. Författaren går igenom grunderna i bakning samt hur man gör en surdeg. Råd och tips om val av mjölsorter, jäsning och gräddning m.m.
Sparad:
, |
Bok |
Swedish |
Stockholm
Prisma
2005
|
2. uppl. |
Sammanfattning: | Bagarmästaren och konditormästaren Jan Hedh har här samlat några av sina favoritrecept, främst på matbröd men även på muffins och kakor. Författaren går igenom grunderna i bakning samt hur man gör en surdeg. Råd och tips om val av mjölsorter, jäsning och gräddning m.m. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 239 s. ill. |
ISBN: | 9151844966 978-91-518-4496-1 978-91-1-302547-6 91-1-302547-3 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bokbuss | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & Dryck |