Pauls kök : en grönare matfilosofi /

Utgångspunkten i boken är frukt och grönsaker, men de åttio recepten innehåller även kött, fisk och fågel. Här finns smårätter, huvudrätter och desserter. Författaren har arbetat på flera stjärnkrogar.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Svensson, Paul, 1974-
Bok
Swedish
Stockholm : Norstedt, 2012
Beskrivning
Sammanfattning:Utgångspunkten i boken är frukt och grönsaker, men de åttio recepten innehåller även kött, fisk och fågel. Här finns smårätter, huvudrätter och desserter. Författaren har arbetat på flera stjärnkrogar.
91-1-303214-3
Fysisk beskrivning:182 s. : ill. ; 28 cm
ISBN:9789113032146 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Råneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Stort format
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6
Övertorneå bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6