Pauls kök : en grönare matfilosofi /
Utgångspunkten i boken är frukt och grönsaker, men de åttio recepten innehåller även kött, fisk och fågel. Här finns smårätter, huvudrätter och desserter. Författaren har arbetat på flera stjärnkrogar.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Norstedt,
2012
|
Sammanfattning: | Utgångspunkten i boken är frukt och grönsaker, men de åttio recepten innehåller även kött, fisk och fågel. Här finns smårätter, huvudrätter och desserter. Författaren har arbetat på flera stjärnkrogar. 91-1-303214-3 |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 182 s. : ill. ; 28 cm |
ISBN: | 9789113032146 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Råneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Stort format | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Övertorneå bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 |