Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav, läckra rätter, tillbehör och såser /

Boken innehåller inspiration och recept för den som vill laga rätter av fisk och skaldjur. Här finns såväl nya rätter som klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur samt råd om vilka arter man bör undvika. Man får lära sig att röka sin egen fisk, rensa, filea och koka, göra egen fond och sm...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Brydling, Carina, 1973-
Bok
Swedish
Sundbyberg : Semic, 2012
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller inspiration och recept för den som vill laga rätter av fisk och skaldjur. Här finns såväl nya rätter som klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur samt råd om vilka arter man bör undvika. Man får lära sig att röka sin egen fisk, rensa, filea och koka, göra egen fond och smaksätta.
Fysisk beskrivning:141 s. : ill. ; 29 cm
ISBN:9789155258412 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Haparanda stadsbibliotek Tillgänglig Vuxen Fakta , 641.6