Paul grillar /

Författaren har erfarenhet från krogar som Bon Lloc och F12 i Stockholm och från kock-VM, Bocuse d'Or i Lyon. Här presenterar han recept på grillad mat - kött, fisk, grönsaker, efterrätter och bröd samt tillbehör som marinader, såser, rubs och kryddblandningar. Även en utrustningsguide samt en...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Svensson, Paul
Bok
Swedish
Stockholm Norstedt 2010
Beskrivning
Sammanfattning:Författaren har erfarenhet från krogar som Bon Lloc och F12 i Stockholm och från kock-VM, Bocuse d'Or i Lyon. Här presenterar han recept på grillad mat - kött, fisk, grönsaker, efterrätter och bröd samt tillbehör som marinader, såser, rubs och kryddblandningar. Även en utrustningsguide samt en teknik- och en råvaruskola.
Fysisk beskrivning:184 s. ill.
ISBN:9113024027
978-91-1-302402-8
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bokbuss Tillgänglig Biblioteket , Mat & Dryck