Paul grillar /
Författaren har erfarenhet från krogar som Bon Lloc och F12 i Stockholm och från kock-VM, Bocuse d'Or i Lyon. Här presenterar han recept på grillad mat - kött, fisk, grönsaker, efterrätter och bröd samt tillbehör som marinader, såser, rubs och kryddblandningar. Även en utrustningsguide samt en...
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm
Norstedt
2010
|
Sammanfattning: | Författaren har erfarenhet från krogar som Bon Lloc och F12 i Stockholm och från kock-VM, Bocuse d'Or i Lyon. Här presenterar han recept på grillad mat - kött, fisk, grönsaker, efterrätter och bröd samt tillbehör som marinader, såser, rubs och kryddblandningar. Även en utrustningsguide samt en teknik- och en råvaruskola. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 184 s. ill. |
ISBN: | 9113024027 978-91-1-302402-8 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bokbuss | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & Dryck |