Älg : från grangravad till tjälknöl /

En kokbok med recept på rätter med älg som gemensam ingrediens. Författarna vill inspirera till nytänkande kring råvaran och smaksättningar med influenser hämtade från hela världen presenteras. Bl.a. om att rimma, marinera, woka, späcka och tillreda fonder. Till varje recept ges förslag på vin och a...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Reidemar, Anna, Jonsson, Susanne, Ling, Staffan
Bok
Swedish
Stockholm Prisma 2006
2. uppl.
Beskrivning
Sammanfattning:En kokbok med recept på rätter med älg som gemensam ingrediens. Författarna vill inspirera till nytänkande kring råvaran och smaksättningar med influenser hämtade från hela världen presenteras. Bl.a. om att rimma, marinera, woka, späcka och tillreda fonder. Till varje recept ges förslag på vin och alkoholfri dryck.
Fysisk beskrivning:120 s. ill.
ISBN:9151846829
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.69