Vilt med Salming : mat från naturens eget skafferi /
Börje Salming bjuder på sina favoritrecept med råvaror från naturen. Det är vilt i form av fågel, fisk och kött men även svamp, rotsaker och bär. Han berättar också egna minnen från kanadensiska fiskevatten och de svenska fjällen.
Sparad:
Bok Referens |
Swedish |
Västerås :
ICA,
2011
|
Sammanfattning: | Börje Salming bjuder på sina favoritrecept med råvaror från naturen. Det är vilt i form av fågel, fisk och kött men även svamp, rotsaker och bär. Han berättar också egna minnen från kanadensiska fiskevatten och de svenska fjällen. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 124 s. ; 28 cm |
ISBN: | 9789153436447 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Bodens bokbuss | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & dryck (641.6) | Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.69 | Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Kalix kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kropp&Själ , Mat | Kiruna stadsbibliotek | Tillgänglig | Magasin , 641.6 | Svappavaara bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Vittangi bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Vuollerims bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Älvsbyns bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 |